AAA Auto asteapta pierderi pe 2007

Postat la 18 februarie 2008 1 afişăre

AAA Auto, cel mai mare dealer de masini second hand din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca se asteapta sa inregistreze pierderi pentru anul financiar 2007, dar nu a facut o apreciere privind dimensiunea acestora.

Principalul motiv este lipsa de personal calificat, care a reprezentat o piedica in deschiderea de noi puncte de lucru si in atingerea tintelor de vanzari si de profit.

Conform unui comunicat emis de companie, lipsa de forta de munca a afectat cel mai mult activitatea firmei pe pietele din Romania, Polonia si Ungaria.

Intarzierile in deschiderea unor noi puncte de lucru au insemnat o majorare a cheltuielilor, in special a celor de marketing si de personal, si au incetinit cresterile asteptate ale vanzarilor.

Un alt motiv care a condus la majorarea cheltuielilor a fost introducerea in ultimul trimestru a unor noi sisteme IT si a unor noi sisteme de raportare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cehia,
AAA Auto
/actualitate/afaceri/aaa-auto-asteapta-pierderi-pe-2007-2395522
2395522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.