A&D Pharma promoveaza OTC-urile Antibiotice Iasi

Postat la 13 aprilie 2009 149 afişări

Divizia Consumer HealthCare din cadrul A&D Pharma Marketing&Sales a semnat un contract pe trei ani de promovare a medicamentelor fara prescriptie medicala (OTC-uri) din portofoliul Antibiotice Iasi.

Contractul presupune prestarea de catre A&D Pharma unor servicii precum merchandising personalizat, pozitionare la raft, promovarea produselor in farmacii, activitati de ATL si BTL pentru cele 39 de OTC-uri din portofoliul Antibiotice (printre acestea se numară Paracetamol, Ibufen, Bromhexim, antiinflamatoare si suplimente alimentare).

“A&D Pharma are o experienta si know-how de marketing farmaceutic consolidate in peste 10 ani de activitate. Antibiotice Iasi este unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni si in calitatea noastra de lider de piata pe zona de marketing farmaceutic acest contract este o oportunitate de promovare a calitătii produselor romanesti,” a declarat Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Aproximativ 20% din cifra de afaceri a producatorului din Iasi este acoperita de medicamentele fara prescriptie medicala, pentru care decizia de cumparare apartine exclusiv farmacistului si pacientului.

A&D Pharma Holdings SRL este cel mai mare grup farmaceutic din Romania, fiind detinut de A&D Pharma Holdings N.V. Actiunile sale se tranzactioneaza la Bursa de Valori din Londra din octombrie 2006. Activitatea Grupului este structurata pe trei linii de business: divizia de marketing & sales, distributie farmaceutica (Mediplus Exim) si retail farmaceutic (farmaciile Sensiblu).

Compania Antibiotice este cel mai important producator roman de medicamente generice (medicamente iesite de sub protectia patentului – n. red.) si detine opt fluxuri de fabricatie, unde se fabrica pulberi pentru solutii si suspensii injectabile (din clasa penicilinelor), capsule, comprimate, supozitoare si preparate de uz topic (unguente, geluri, creme).

Cititi aici despre cele mai recente rezultate financiare ale Antibiotice, precum si despre cele ale A&D Pharma.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/a-d-pharma-promoveaza-otc-urile-antibiotice-iasi-4209336
4209336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.