A&D Pharma a semnat pentru noul credit de 100 mil euro

Postat la 17 august 2009 26 afişări

Grupul farmaceutic A&D Pharma a anuntat semnarea acordului pentru un credit de 100 milioane euro, pentru trei ani, care inlocuieste un imprumut similar contractat anterior de la un sindicat de 11 banci.

Noul credit a fost contractat de la cinci banci, care au participat cu cate 20 milioane euro – BCR, BRD, Citibank Europe, RBS Bank Romania si UniCredit Bank Austria. Acordul a fost semnat la data de 30 iulie si a intrat in vigoare incepand cu 12 august, odata cu scadenta imprumului anterior. Data de expirare a acordului de imprumut este de 30 iulie 2012.

Banii vor fi utilizati in principal pentru finantare curenta, dar si investitii de ordin logistic.

Pentru primele sase luni ale anului in curs, A&D Pharma a raportat un profit net de 9,2 milioane euro, in crestere de peste zece ori fata de perioada similara din 2008, cand s-a situat la 0,9 milioane euro. Compania, care isi desfasoara activitatea prin cele trei divizii Marketing&Sales, distribuitorul Mediplus si lantul de farmacii Sensiblu, a avut in primul semestru vanzari de 232,9 milioane euro, cu 8% mai mici fata de intervalul similar din 2008.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/a-d-pharma-a-semnat-pentru-noul-credit-de-100-mil-euro-4773291
4773291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.