600 de apartamente din Rose Garden, vandute intr-un an

Postat la 26 noiembrie 2007 1 afişăre

Dezvoltatorul imobiliar GTC a vandut intr-un an peste 600 de apartamente din proiectul Rose Garden, care se construieste in cartierul Colentina din Bucuresti, a anuntat compania imobiliara Colliers International, agent exclusiv al proiectului.

In total, Rose Garden va avea 908 apartamente in 11 imobile cu 9 sau 11 etaje. Potrivit Colliers, cele 600 de apartamente vandute intr-un an de la lansarea pe piata reprezinta un record pentru GTC, atat in Romania, cat si in Europa Centrala si de Est. "Apartamentele vandute pana acum reprezinta un nou record regional pentru companie, reprezentand cel mai mare numar de unitati vandute intr-o perioada atat de scurta", au spus reprezentantii GTC.

Pe langa cele 908 de locuinte, complexul Rose Garden mai include 1.000 mp de spatii comerciale, 1.110 locuri de parcare sub- si supraterane, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Suprafata locuintelor variaza intre 45 si 145 mp.

GTC Romania, o subsidiara a grupului Globe Trade Center, listat la bursa din Varsovia, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, care are proiecte cu o suprafata totala de circa un milion de metri patrati. GTC a construit, inchiriat si apoi vandut doua dintre cele mai cunoscute imobile de birouri din Bucuresti - Europe House si America House.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Colliers,
Rose Garden
/actualitate/afaceri/600-de-apartamente-din-rose-garden-vandute-intr-un-an-1062924
1062924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.