100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2022. Monica Eftimie, Sphera Franchise Group: Ca profesionist în marketing am fost întotdeauna motivată de proiectele care, dincolo de latura strategică, s-au făcut remarcate prin creativitate şi, de asemenea, prin conexiunea dintre eforturile mele şi profitabilitatea companiei

Postat la 26 decembrie 2022 185 afişări

PROFILUL MONICĂI EFTIMIE A APĂRUT ÎN ANUARUL 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2022. 

Cifră de afaceri (2021): 1 mld. lei

Profit (2021): 27,4 mil. lei

Număr de angajaţi: 4.700


CARTE DE VIZITĂ

• Monica Eftimie ocupă funcţia de Chief Marketing Officer în cadrul Sphera Franchise Group din anul 2012;

• Ea este absolventă a Northwestern University (1998-2002);

• A urmat, de asemenea, un MBA în administrarea afacerilor la Georgetown University (2004-2006).


Ca profesionist în marketing am fost întotdeauna motivată de proiectele care, dincolo de latura strategică, s-au făcut remarcate prin creativitate şi, de asemenea, prin conexiunea dintre eforturile mele şi profitabilitatea companiei. (...) Rolul meu şi al echipei mele este de a găsi soluţii inovatoare, întotdeauna adaptate targetului şi de a evolua constant în abordarea noastră profesională. Dorinţa de a creşte şi de a ajunge cât mai rapid în postura de lider este accentuată de această evoluţie neîncetată a mediului în care activăm.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.