100 Cele mai puternice femei din business: Loredana Apreutese, General manager, International Alexander Holding: „Libertatea mea înseamnă astăzi alegeri multiple care m-au conturat de-a lungul anilor în ceea ce sunt acum”

Postat la 28 mai 2023 180 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Loredana Apreutese, General manager, International Alexander Holding: „Libertatea mea înseamnă astăzi alegeri multiple care m-au conturat de-a lungul anilor în ceea ce sunt acum”

Cifră de afaceri (2022)*: 280 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 2.570

* Suma cifrelor de afaceri a companiilor din IAH


Loredana Apreutese spune că atunci când vine vorba de libertate, primul gând o duce spre Statuia Libertăţii şi dorinţa sa permanentă de a călători, de a vedea lumea, alături de oamenii pe care îi iubeşte. „Îmi amintesc că de când eram copil nu îmi plăcea să mi se spună ce sau când să fac şi nu din motive de a nu respecta programul sau reguli, ci condusă de sentimentul de a putea alege, în funcţie de oportunităţile ce s-au ivit. Iar asta m-a condus pas cu pas să fac alegeri în funcţie de ce mi-am dorit, am simţit şi am visat. Libertatea cred cu tărie că ne face să devenim mai buni, educaţi, responsabili şi deopotrivă o confirmare sinceră a caracterului nostru.” Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 2003, cu sediul social în Arad. Compania a devenit un furnizor independent de transport şi logistică (3PL) şi este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică şi transport clienţilor din industriile automotive şi de tehnologie.

„Libertatea mea înseamnă astăzi alegeri multiple care m-au conturat de-a lungul anilor în ceea ce sunt acum: soţie, mamă şi antreprenor, care a ales cu sufletul şi mintea în permanenţă. Şi am ales întotdeauna să am lângă mine oameni care nu mi-au îngrădit visurile, care m-au susţinut şi pe care i-am susţinut să fie în congruenţă cu valorile personale.”

Profilul Loredanei Dan a apărut în anuarul 100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, EDIŢIA 2023.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.