100 Cele mai puternice femei din business: Veronica Savanciuc, Preşedinte şi CEO, Lowe Group România

Postat la 09 iunie 2023 58 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Veronica Savanciuc, Preşedinte şi CEO, Lowe Group România

Cifră de afaceri: 47 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 145


Un cumul de factori reprezintă pentru Veronica Savanciuc motivaţia pentru evoluţie: „De la o fire nativ curioasă la oamenii din jurul meu, dinamismul unic al industriei noastre, pasiunea şi dorinţa de a face lucrurile tot mai bine”. Ea face parte din generaţia de antreprenori care au pus bazele industriei de publicitate din România. În 1993, Plus Advertising, una dintre primele agenţii de publicitate full-service din România, îşi începea activitatea în Bucureşti. 30 de ani mai târziu, Lowe Group România este unul dintre cele mai importante şi longevive companii de comunicare din ţară şi cuprinde agenţii ce oferă servicii integrate de marketing şi comunicare: MullenLowe România (advertising), Golin (public relations), Initiative (media) şi Medic One (comunicare medicală).

„Alături de sănătate şi iubire, în toate declinările ei, libertatea reprezintă, pentru mine, esenţa vieţii. Fără această combinaţie de valori fundamentale, aproape nimic nu este posibil.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.