100 Cele mai puternice femei din business: Roxana Ilinca, CEO, Aris Consulting Services

Postat la 12 iunie 2023 197 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Roxana Ilinca, CEO, Aris Consulting Services

Cifră de afaceri (2022): 2 mil. euro   /   Profit: + 200.000 euro   /   Număr de angajaţi: 6


Cu experienţă de 17 ani în domeniul turismului, hotelier, dar şi de client corporate, Roxana Ilinca a ales drumul antreprenoriatului în urmă cu şapte ani, când a pus bazele grupului TMC Group − Travel and Event Management Company (numele firmei fiind Aris Consulting Services), care nu este doar o simplă agenţie de turism şi de organizare de evenimente corporate, ci oferă şi consultanţă şi management de eveniment sau în turism.

„Libertatea pentru mine înseamnă puterea de exprimare fără a leza pe nimeni, libertatea de a gândi şi de a-mi conduce bussinesul şi viaţa după ceea ce simt şi niciodată după ce «trebuie», libertatea de a vedea dincolo de limitele pe care doar mintea şi le setează. Libertatea de a merge pe un drum fără a face rabat de la calitate, valori umane, libertatea să refuzi un parteneriat, (...) puterea de a-mi alege clienţii şi colegii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.