100 Cele mai puternice femei din business: Monica Vuşcan, Director tehnic-producţie, Farmec

Postat la 18 mai 2023 122 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Monica Vuşcan, Director tehnic-producţie, Farmec

Cifră de afaceri (2022): >60 mil. euro / Număr de angajaţi: 700

Este inginer chimist, cu specializarea tehnologie chimică organică – Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Universităţii „Bebeş-Bolyai” Cluj-Napoca (1983-1988); a urmat şi un master în farmacie la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca (2004-2006), dar şi un doctorat în farmacie, în cadrul aceleiaşi instituţii, între anii 2006 şi 2011. În 1994 şi-a început cariera în cadrul companiei Farmec, ca inginer tehnolog la secţia Cosmetice. În 1995 a devenit şef secţie Cosmetice, iar în 2010 a fost numită manager producţie cosmetice. Deţine funcţia actuală din 2012.

„Îmi găsesc motivaţia în echipa pe care o am în jurul meu, alături de care am învăţat şi am evoluat cu fiecare obiectiv bine îndeplinit. Privind în urmă, sunt mulţumită de fiecare realizare personală şi profesională şi mă bucur că am putut să schimb ceva în bine acolo unde am avut ocazia. Sunt motivată să continuu atunci când ştiu că mi-am pus amprenta şi că am reuşit să dezvolt proiecte de succes alături de echipa din care fac parte.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.