100 Cele mai puternice femei din business: Monica Eftimie, Chief marketing officer, Sphera Franchise Group

Postat la 02 iulie 2023 126 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Monica Eftimie, Chief marketing officer, Sphera Franchise Group

Cifră de afaceri (2022): >1,3 mld. lei / Număr de angajaţi: 4.935

Monica Eftimie ocupă funcţia de chief marketing officer în cadrul Sphera Franchise Group din anul 2012 şi coordonează activităţile de marketing pentru brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România şi KFC în Republica Moldova şi Italia. Este absolventă a Northwestern University (1998-2002) şi deţine un MBA în administrarea afacerilor de la Georgetown University (2004-2006).

„Libertatea, pentru mine, este una dintre cele mai preţioase valori pe care le avem, iar bucuria de a călători în întreaga lume este un aspect personal al acesteia. (…) Libertatea – individuală şi colectivă – ne oferă posibilitatea de a ne extinde orizonturile şi de a ne transforma în persoane mai deschise, mai tolerante şi mai înţelegătoare, iar aceste aspecte reprezintă cele mai importante «atuuri» în viaţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.