100 Cele mai puternice femei din business: Maria Gheorghe, IT lead, ING Hubs România

Postat la 18 mai 2023 589 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Maria Gheorghe, IT lead, ING Hubs România

Cifră de afaceri (2021): + 432,3 (mil. lei)*   /   Profit: + 24,9 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 1.089

*potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor

Fire optimistă şi intraprenoare, Maria Gheorghe percepe libertatea în termenii opţiunilor disponibile: „Cu cât ai mai multe opţiuni

pentru o decizie, cu atât ai mai multă libertate însoţită de dificultatea de a alege responsabil în situaţii complexe”. Ea deţine, de la începutul lui 2018, funcţia de IT lead pentru departamentul Data Management din ING Hubs RO, care înglobează 500 de specialişti implicaţi în livrarea platformelor globale de date ale ING, dar şi a diferite soluţii care transformă datele în valoare adăugată pentru business. „Sunt mândră să fi contribuit în ultimii şapte ani la construirea departamentului multidisciplinar de Data Management cu cel mai mare aport în construirea şi utilizarea platformelor de date la nivelul grupului ING”, afirmă reprezentanta ING Hubs România.

„Evoluţia pentru mine este sinonimă cu bucuria de a descoperi lucruri, idei şi experienţe noi. Inevitabil procesul este unul de învăţare continuă şi la sfârşitul unei perioade intense mă redescopăr o persoană un pic mai înţeleaptă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.