100 Cele mai puternice femei din business: Manuela Mancaş, Managing director şi founder, AHA MOMENTS

Postat la 20 iunie 2023 100 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Manuela Mancaş, Managing director şi founder, AHA MOMENTS

Cifră de afaceri (2022): 4,9 mil. lei   /   Profit net: 1,2 mil. lei   / 

Număr de angajaţi: 12

Manuela Mancaş are o experienţă de 17 ani în domeniul cercetării, dintre care ultimii doi în antreprenoriat; în 2021 a pus bazele AHA Moments, companie de cercetare de piaţă care a ajuns în 2022 la o cifră de afaceri de 1 milion de euro, nivel care era ţintit pentru orizontul de cinci ani de activitate.

„Cred că noi, oamenii, avem superputeri şi ne putem mereu depăşi limitele. E nevoie doar de un ţel clar şi de multă perseverenţă. Mă motivează gândul că mă pot reinventa mereu, dar şi că evoluţia mea se poate cascada asupra contextului şi oamenilor din jur în mod benefic. Când eşti bine cu tine, faci bine şi altora.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.