100 Cele mai puternice femei din business: Laura Ţeposu, CEO, Libris

Postat la 29 iunie 2023 47 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Laura Ţeposu, CEO, Libris

Cifră de afaceri (2022): 68 mil. lei / Număr de angajaţi: 120

Şi-a început cariera în cea mai veche librărie din Braşov – librăria Şt. O. Iosif – unde se ocupa de contabilitate, dar unde a lucrat şi ca librar pasionat. Astfel, implicată în toate procesele din vânzarea de carte, a adunat cunoştinţe nu numai în domeniul financiar, ci şi în eCommerce şi marketing digital. În 2009, sesizând potenţialul pe care îl are piaţa online de carte în România, a înfiinţat Libris.ro, compania în care îşi investeşte interesul şi energia. Se descrie totodată drept o persoană foarte activă, care iubeşte sportul şi provocările, care caută mereu dezvoltarea personală. Oamenii, cărţile si cifrele sunt trei dintre elementele care creează echilibrul pentru Laura, pe care a reuşit să le reunească deopotrivă prin Libris.

„Pentru mine esenţa libertăţii este să gândeşti liber de prejudecăţi, să poţi exercita actul gândirii folosind propriul sistem de valori şi cunoştinţe, fără a te simţi presat sau influenţat puternic de factori exteriori.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.