100 Cele mai puternice femei din business: Josephine Payne, preşedinte al Ford Otosan România şi director general al fabricii Ford Craiova

Postat la 23 iulie 2023 335 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Josephine Payne, preşedinte al Ford Otosan România şi director general al fabricii Ford Craiova

Cifră de afaceri (2021)*: 11,5 mld. lei / Număr de angajaţi (mediu, 2021)*: 5.893

* Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor


Josephine Payne a preluat funcţia actuală în 2021. Ea are aproximativ 30 de ani de experienţă în domeniul producţiei şi ingineriei şi face parte din echipa Ford din 1991. În martie 2018, ea a venit în România de la fabrica Dagenham din Marea Britanie şi a preluat aici conducerea Uzinei de Producţie Motoare din Craiova de la spaniolul Jaime Ortiz-Canavate, potrivit ZF. În septembrie 2020, Josephine a preluat funcţia de assistant plant manager al Uzinei din Craiova, conducând echipa de producţie a vehiculelor din Craiova şi colaborând îndeaproape cu echipele Ford de la uzinele din Europa.

„După 30 de ani de carieră, dacă ar fi să dau un sfat cuiva care îşi începe parcursul profesional acum, i-aş spune să accepte provocările, oportunităţile, să nu îi fie teamă să iasă în evidenţă şi să facă lucruri incredibile.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.