100 Cele mai puternice femei din business: Jagoda Gwardys-Zientara, Chief operating officer şi membru în Comitetul Executiv, Carrefour România

Postat la 12 mai 2023 95 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Jagoda Gwardys-Zientara, Chief operating officer şi membru în Comitetul Executiv, Carrefour România

Cifră de afaceri (2022): 9,4 mld. lei   /   Profit (2022): 329,7 mil. lei   /   Număr de angajaţi: > 16.000


Pentru Jagoda Gwardys-Zientara, călătoria profesională a început în urmă cu 23 ani, chiar în Carrefour, pe piaţa poloneză; a avansat rapid în funcţii, culminând cu rolul de chief financial officer, M&A, real estate and property şi totodată vicepreşedinte al Carrefour Polonia. „Trecerea de la Finanţe la Operaţional nu a fost doar o realizare importantă, ci şi o schimbare esenţială a perspectivei, care mi-a mutat, de asemenea, atenţia de la cifre la oameni. Acum sunt mult mai dedicată dezvoltării echipei noastre”, îşi descrie ea evoluţia profesională.

„Libertatea este o condiţie necesară pentru succesul în viaţă, societate şi afaceri. Libertatea de a-ţi urmări obiectivele într-un mod creativ şi inteligent şi libertatea de a-ţi exprima viziunea.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.