100 Cele mai puternice femei din business: Flavia Popa, Secretar general, BRD Groupe Société Générale

Postat la 14 mai 2023 148 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Flavia Popa, Secretar general, BRD Groupe Société Générale

Venituri (2022): 3.459 mil. lei / Profit net (2022): 1.337 mil. lei

Cu o experienţă de peste 20 de ani în sistemul financiar – bancar din România, a activat de-a lungul carierei în domeniul  juridic, în leasing şi în banking. Şi-a început cariera ca avocat, iar ulterior s-a implicat în toate zonele ce vizează activitatea juridică dintr-o bancă, de la consultanţă juridică în creditare, leasing sau operaţiuni de piaţă, până la asistenţă juridică în litigii sau recuperare, dar şi compliance şi deontologie. Din 2012, ocupă funcţia actuală şi din această calitate interacţionează cu diverse categorii de stakeholderi – clienţi, autorităţi, comunităţi, asociaţii profesionale, presă, acţionari etc. şi coordonează în bancă activităţi precum guvernanţă corporatistă şi afaceri publice, sustenabilitate, comunicare şi implicare în comunitate, calitate şi reclamaţii, control intern şi continuitatea activităţii sau antifraudă.

„Mă animă mai mult ca orice să contribui la evoluţia noastră colectivă. Mă motivează să fac parte dintr-o echipă în viaţa socială sau cea profesională. Mă motivează valorile mele fundamentale − autenticitate, onestitate, smerenie şi curaj − şi oamenii de toate tipurile din jur, cu tot ce accept sau nu să proiecteze asupra mea. Mă motivează căderile mele, eşecurile şi, fară îndoială, succesele şi bucuriile mari şi mici.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.