100 Cele mai puternice femei din business: Emilia Voiculescu, CFO, Rompetrol Downstream

Postat la 23 iulie 2023 112 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Emilia Voiculescu, CFO, Rompetrol Downstream

Cifră de afaceri (2022): 12,2 mld. lei   /  Profit: 92,6 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 450


Emilia Voiculescu s-a alăturat grupului Rompetrol în anul 2003, iar din 2016 lucrează în cadrul Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului, în funcţia de director financiar. Are un rol important în dezvoltarea şi extinderea brandului şi a staţiilor Rompetrol. De asemenea, asigură echilibrul financiar al companiei. A absolvit Academia de Studii Economice şi este certificată ACCA.

„Sunt motivată de modul în care digitalizarea contribuie la creşterea rezultatelor companiei şi la dezvoltarea colegilor din echipele cu care lucrez. Împreună cu o echipă entuziastă, am reuşit să fim pionieri in industrie, prin implementarea unei soluţii digitale complexe de loializare a clienţilor sau a uneia inovatoare de business intelligence.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.