100 Cele mai puternice femei din business: Elena Gheorghe, country manager, PayU România

Postat la 19 iulie 2023 79 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Elena Gheorghe, country manager, PayU România

Volume procesate (în 2021): + 2,56 mld. dolari   /   Număr tranzacţii (în 2021): + 51,4 mil.


Elena Gheorghe face parte din echipa PayU România de peste 12 ani. Din 2011, timp de cinci ani, a condus departamentul financiar din poziţia de finance manager, începând cu 2016 s-a ocupat de dezvoltarea businessului din postura de business development manager şi din luna mai 2020 este country manager al PayU al România.

„Am fost dintodeauna interesată cum sunt construite businessurile, cum sunt dezvoltate de la o etapă la alta prin mecanismele şi tehnologiile aplicate şi cum diverse echipe pot fi mobilizate în acest sens. Pot afirma cu tărie că mă motivează să construiesc modele de business cu care să am un impact pozitiv prin ceea ce livrez.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.