100 Cele mai puternice femei din business: Daniela Constantinescu, Country manager UPS pentru Ungaria, Grecia, România şi Slovenia

Postat la 09 iunie 2023 41 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Daniela Constantinescu, Country manager UPS pentru Ungaria, Grecia, România şi Slovenia

Cifră de afaceri (2020)*: 158 mil. lei   /   Profit (2020): 5,5 mil. lei

*Pentru UPS România, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor


Daniela Constantinescu deţine funcţia de country manager al UPS pentru Ungaria, Grecia, România şi Slovenia, fiind responsabilă de operaţiunile din cele patru ţări, care se numără printre pieţele de logistică cu cea mai rapidă creştere din Europa. Înainte de această numire, a deţinut funcţia de country manager pentru Rusia şi Belarus, fiind promovată în această poziţie în septembrie 2020, anterior deţinând rolul de country finance and accounting manager pentru Polonia.

„Libertatea este abilitatea de a alege cum să-ţi petreci timpul şi către ce doreşti să îţi îndrepţi atenţia. Libertatea nu înseamnă că nu ai responsabilităţi sau provocări. Eşti liber atunci când descoperi ceea ce vrei să faci în viaţă, din punct de vedere profesional şi personal, când găseşti contextul care îţi permite să îţi petreci timpul aşa cum doreşti.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.