100 Cele mai puternice femei din business: Cerasela Venera Baiculescu , country leader, IBM România şi Republica Moldova

Postat la 19 iulie 2023 58 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Cerasela Venera Baiculescu , country leader, IBM România şi Republica Moldova

Număr de angajaţi (România): >3.000


Este un lider de afaceri cu peste 20 de ani de experienţă în IT pe piaţa locală şi internaţională. De asemenea, este pasionată să ofere plusvaloare clienţilor şi să construiască o cultură a companiei bazată pe încredere, profesionalism şi egalitate. În plan personal, este „o mamă mândră a doi copii”.

„Atât partea personală cât şi cea profesională se desfăşoară într-un ritm rapid, fiind mereu într-o continuă schimbare. Întotdeauna încerc să devin o versiune mai bună a mea, învăţând în fiecare zi din experienţe şi din interacţiunile cu oamenii din jurul meu. Îmi doresc să devin un model de urmat pentru echipa mea şi pentru fiicele mele.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.