100 Cele mai puternice femei din business: Carmina Dragomir, CEO, Metropolitan Life România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria şi Ucraina

Postat la 06 iunie 2023 81 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Carmina Dragomir, CEO, Metropolitan Life România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria şi Ucraina

Prime brute subscrise (în primele nouă luni ale anului 2022): 451mil. lei / Număr de angajaţi: + 200


Carmina Dragomir are o experienţă de peste două decenii în industria serviciilor financiare. De-a lungul timpului, a ocupat mai multe funcţii de management în operaţiuni, finanţe, produse, IT, project management şi risk management. Din octombrie 2017 conduce, în calitate de CEO, Metropolitan Life România. La 1 iulie 2021, a preluat coordonarea Cehiei, Slovaciei, Ungariei, Bulgariei şi Ucrainei, fiind astfel parte din echipa de leadership a regiunii EMEA. Este absolventă a Facultăţii de Informatică din cadrul ASE Bucureşti şi deţine un certificat Fellow Life Management LOMA Institute şi un certificat Harvard în leadership.

„Sunt motivată de oamenii din jur şi de ocazia pe care ne-o oferă fiecare zi – aceea de a căuta şi găsi noi moduri de a face lucrurile mai bine decât ieri. Totodată, sunt motivată de posibilitatea de a oferi, mai departe, oportunitatea dezvoltării personale oamenilor cu care lucrez, şi consider că evoluţia fiecăruia dintre ei aduce un impact pozitiv şi în dezvoltarea mea.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.