100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Strugaru, coproprietar şi director de marketing, KADRA

Postat la 18 iulie 2023 44 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Strugaru, coproprietar şi director de marketing, KADRA

Cifră de afaceri (2022): + 50 mil. lei   /  Număr de angajaţi (2021): 77


După ce a experimentat câteva joburi în vânzări, Andreea Strugaru a luat-o pe calea antreprenoriatului – după cum spune ea, „cu niscaiva curaj şi inconştienţă – pentru că nu ştiam unde mă va duce pe termen lung. Mi-a plăcut însă provocarea, dar şi libertatea de a face lucrurile după capul meu”. A terminat Facultatea de Automatizări şi Calculatoare la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în anul 1995 şi şi-a consolidat pregătirea cu încă doi ani de pregătire la Business School din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

„Uneori, e nevoie de curaj ca să accepţi o schimbare importantă de perspectivă. Astfel, la capitolul realizărilor semnificative se înscrie şi faptul că am avut răbdare cu rezistenţa oamenilor la schimbare. Au fost momente când aceasta s-a manifestat cu atât de multă forţă încât mi-a pus tactul la mare încercare. Dar până la urmă am reuşit şi aceasta a însemnat mult pentru mine.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.