100 Cei mai admiraţi CEO din România - 3. Julien Munch, CEO, Carrefour România: România este uluitoare şi neaşteptată. O fereastră deschisă spre viitor

Postat la 01 ianuarie 2024 169 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 3. Julien Munch, CEO, Carrefour România: România este uluitoare şi neaşteptată. O fereastră deschisă spre viitor

Timp de peste un deceniu, Julien Munch a făcut parte din Forţele Aeriene Franceze, iar apoi a avut câteva „escale” în instituţii şi companii din ţara natală, Franţa. Anul trecut a preluat de CEO al Carrefour România, unul dintre jucătorii-cheie din piaţa locală de retail alimentar, prezent pe plan local cu peste 410 de magazine sub mai multe formate, dar şi cu operaţiuni online.

  Pe durata mandatului său, grupul francez Carrefour a cumpărat operaţiunile retailerului Cora în România. Expatul spune că, prin ochii săi, România este „uluitoare şi neaşteptată. O fereastră deschisă spre viitor”. În zona profesională consideră că cele mai mari provocări cu care te confrunţi sunt gestionarea incertitudinilor şi coordonarea echipelor, iar despre defectele şi calităţile sale ne-a împărtăşit faptul că, uneori, lipsa răbdării îi poate juca feste, iar o calitate care îl caracterizează este inteligenţa relaţională.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.