Adrian Stănculescu preia activităţile din Bucureşti ale Abris Capital Partners în România

Autor: Andra Stroe Postat la 27 august 2018 194 afişări

Adrian Stănculescu, director de investiţii în cadrul Abris Capital Partners, preia supervizarea operaţiunilor biroului din Bucureşti. El activează în cadrul Abris de aproape cinci ani, timp în care a fost responsabil de identificarea şi supervizarea mai multor tranzacţii. Totodată, el a jucat un rol important în dezvoltarea şi adăugarea de valori mai multor companii din portofoliul Abris.

Adrian Stănculescu preia activităţile din Bucureşti ale Abris Capital Partners în România

Adrian Stănculescu va conduce echipa investiţională formată din patru membri, urmărind oportunităţi de investiţii în companii româneşti de dimensiuni medii dintr-o arie largă de sectoare comerciale şi industriale. Portofoliul Abris în România s-a extins substanţial în ultimii ani şi include companii de top precum: Urgent Cargus, Pehart Tec sau Green Group.

Abris Capital Partners îşi investeşte în prezent al treilea fond dedicat companiilor medii din Europa Centrală şi de Est (ECE). Fondul a strâns anul trecut peste 500 milioane euro şi este în plin proces investiţional în business-uri din Polonia, România şi restul ECE. Adrian Stănculescu şi restul echipei locale studiază în prezent un număr de oportunităţi noi de investiţie pentru Abris şi urmăresc extinderea portofoliului din Romania în următorii ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.