Simona Halep, lider-ul WTA pentru a 43-a săptămână la rând

Postat la 27 august 2018 43 afişări

Simona Halep continuă să fie pe primul loc în clasamentul mondial. Sportiva din România este de 43 de săptămâni consecutive liderul WTA, cu un avans de peste 2000 de puncte faţă de a doua clasată, jucătoarea din Danemarca, Caroline Wozniacki.

Simona Halep, lider-ul WTA pentru a 43-a săptămână la rând

Astăzi, 27 august, Simona Halep va debuta la US Open. Numărul unu mondial se va duela cu jucătoarea Kaia Kanepi, de la ora 18:00, iar tot de la aceeaşi oră, Irina Begu va juca în faţa sporrivei Jennifer Brady. La miezul nopţii este de aşteptat şi duelul Anei Bogdan cu reprezentanta Cehiei, Marie Bouzkova.

România mai are cinci jucătoare în top 100 WTA: Mihaela Buzărnescu (locul 21), Sorana Cîrstea (51), Irina Begu (59), Monica Niculescu (62) şi Ana Bogdan (83).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
wta,
lider,
danemarca,
mondial,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.