Adrian Ionaşcu: Blue Air s-a finanţat din vânzarea de bilete de avion

Autor: Mirabela Tiron Postat la 31 ianuarie 2013 31 afişări

Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct al Blue Air, la care firma de construcţii Romstrade, aflată în insolvenţă, deţine 89% din acţiuni, spune că până acum activitatea companiei nu a fost afectată de insolvenţa acţionarului principal.

Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct al Blue Air, la care firma de construcţii Romstrade, aflată în insolvenţă, deţine 89% din acţiuni, spune că până acum activitatea companiei nu a fost afectată de insolvenţa acţionarului principal."Vom vedea ce se va întâmpla după crearea mesei credale la Romstrade. (...) Blue Air s-a finanţat singură din vânzarea de bilete de avion", a spus el. Ionaşcu a precizat că 2013 va fi un an de conservare, fără noi curse în orar sau frecvenţe mărite de zbor. Obiectivul companiei este menţinerea cifrei de afaceri obţinută în 2012 şi a numărului de pasageri (circa 1,5 mil. persoane), potrivit lui Ionaşcu. Romstrade, firma fanion a omului de afaceri Nelu Iordache, aflat în prezent în arest preventiv şi cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei (5,6 milioane de euro) din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, a intrat în insolvenţă în decembrie anul trecut la cererea unei companii din construcţii. Mai multe contracte cu statul i-au fost reziliate. Administratorul judiciar provizoriu al companiei Romstrade este Casa de Insolvenţă Transilvania.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Ionaşcu,
Blue Air,
bilete de avion
/actualitate/adrian-ionascu-blue-air-s-a-finantat-din-vanzarea-de-bilete-de-avion-10536309
10536309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.