Administraţia unui oraş german i-a confiscat unei familii câinele, din cauza taxelor neplătite. Animalul a fost vândut pe internet

Postat la 05 martie 2019 142 afişări

Administraţia oraşului german Ahlen a fost criticată dur după ce a confiscat câinele unei familii care nu şi-a plătit taxele, transmite FOX News.

Administraţia unui oraş german i-a confiscat unei familii câinele, din cauza taxelor neplătite. Animalul a fost vândut pe internet

Câinele Edda, din rasa Pug (Mops), a fost ulterior vândut pe eBay, de pe un cont privat, pentru recuperarea unei părţi din prejudiciu. Animalul a fost cumpărat de o poliţistă cu 750 de euro.

Noua stăpână a câinelui, Michaela Jordan, a primit asigurări, de la un angajat al administraţiei din Ahlen, că Edda este sănătoasă. La scurt timp după aceea, femeia a descoperit că animalul avea probleme şi a trebuit operat de patru ori la ochi.

 

Acum, Jordan vrea despăgubiri în valoare de 1.800 de euro de la autorităţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caine,
administratie,
confiscari,
familii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.