Cum trăieşte acum un constructor care a câştigat marele premiu la loto acum câteva luni. Şi-a cumpărat deja 6 super-maşini

Autor: Ioana Matei Postat la 05 martie 2019 656 afişări

Cum trăieşte acum un constructor care a câştigat marele premiu la loto acum câteva luni. Şi-a cumpărat deja 6 super-maşini

Un angajat în domeniul construcţiilor a câştigat în noiembrie 2018 76 milioane de lire sterline la loterie. Nu a pierdut timpul de atunci şi şi-a cumpărat deja 6 super-maşini, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

Andrew Clark şi partenera sa, Trish Fairhurst, din oraşul Boston in Lincolnshire, aflat în nordul Londrei, au câştigat cel de-al 12-lea cel mai mare premiu din istoria Regatului Unit după ce au cumpărat iniţial un bilet de loterie de la un oficiu poştal. El a cheltuit deja 660.000 de lire sterline din câştiguri pe maşini; printre acestea se numără un Porsche 911 Turbo de 121.000 de lire sterline, un McLaren de 128.055 de lire sterline, un Mercedes-AMG C63S de 70.000 de dolari şi un Ferrari de 184.000 de lire sterline.

Trish va continua să conducă un Nissan Qashqai în valoare de 20.000 de lire sterline, pe care l-a cumpărat tot după ce au devenit milionari în noiembrie. Clark a declarat publicaţiei britanice The Sun ca biletul său rămăsese neverificat în camioneta sa timp de şase săptămâni. „A fost mereu un împătimit în materie de maşini. Ea este mult mai echilibrată din acest punct de vedere; conduce în continuare Nissanul”, a declarat şi un vecin al cuplului. Pe de altă parte, casa cuplului din Boston, Lincs, include o piscină interioară şi o sală de gimnastică.

Clark se referă la el însuşi ca fiind „omul care aproape a pierdut 76 de milioane de lire sterline”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
castigare,
angajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.