Viorica Dăncilă: Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă

Postat la 04 martie 2019 250 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, unde a fost dezbătută OUG 114, în cadrul „Orei Premierului”, după ce un deputat PNL i-a numit pe guvernanţi „hoţi”, că preferă să citească de pe foi, decât să vorbescă liber şi să spună prostii.

Viorica Dăncilă: Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă

„Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii, domnule Roman. Dumneavoastră ştiţi doar să jigniţi. Nu am să vă răspund, pentru că nu meritaţi, sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, în cadrul dezbaterilor din plen.

 

Anterior, deputatul PNL Florin Roman a întrebat Guvernul, în plenul Camerei Deputaţilor unde sunt banii. „Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri. Abrogaţi OUG 114 şi plecaţi. Domnule Dragnea elicopterul vă aşteaptă pe terasă. Drum bun şi până la Târgovişte să aveţi tot ce trebuie”, a spus Roman.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
plen,
oug,
pnl,
camera deputatilor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.