PROTESTUL INEDIT al proprietarului lanţului ROMÂNESC de RESTAURANTE care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

Postat la 04 martie 2019 10990 afişări

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, din Suceava, a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova şi îi provoacă pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Mandachi îi provoacă pe Ion Ţiriac, Gigi Becali şi Viorel Cataramă.

PROTESTUL INEDIT al proprietarului lanţului ROMÂNESC de RESTAURANTE care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

Omul de afaceri Ştefan Mandachi anunţă, într-un videoclip postat pe youtube, că a făcut un calcul şi, până acum, a pierdut un an şi jumătate din viaţă la volan, parcurgând mai mult de 500.000 de kilometri în 15 ani de când are permis de conducere.

 

Mandachi vorbeşte, în videoclip, despre bucuria care l-a cuprins când a auzit că se va construi Autostrada Unirii şi despre dezamăgirea de a parcurge 1000 de kilometri în 16 ore, pe drumul unde a sperat să găsească oameni care lucrează la autostradă.

 

 

„Din 1 decembrie 2018, trăiesc o stare de bucurie deplină. Atunci au vuit televiziunile că în sfârşit se construieşte autostrada Unirii, spre Moldova. Chiar a doua zi am vrut să fug, să îmbărbătez muncitorii de la autostradă, dar, hai, totuşi să nu exagerăm că, de, au fost Revelionul, Boboteaza, Mica Unire. Nu suntem în China, să facem 1000 de km într-o lună, dar de data asta, chiar plec spre Bucureşti să felicit oamenii de pe marele şantier.

 

Sigur voi vedea mii de oameni muncind cu drag şi spor! Sute de macarale, buldozere, excavatoare, camioane. Atâta-s de fericit, încât i-am iertat pe toţi vinovaţii pentru calvarul de pe şosele de 15 ani, de când am permis. De azi uit că România mor anual 2.000 de oameni în accidente rutiere. Adică mai mulţi decât au murit la Revoluţie. Practic, avem în revoluţie în fiecare an. Din `89, în accidente au murit peste 60.000 de oameni, cam cât populaţia oraşului Alba-Iulia. Oare câţi ar fi supravieţuit dacă aveam autostrăzi? Ajung în Fălticeni. Nimic. Roman, Bacău. Nimic. Focşani? Zero. Buzău. Nimic. Bun venit în Bucureşti! Nimic , dar nu mă dau bătut. Mă întorc pe partea cealaltă. Brăila, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani. Nimic. M-am întors viu la Suceava. Am condus 1000 de km în mai mult de 16 ore”, spune omul de afaceri Ştefan Mandachi.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
construire,
om de afaceri,
moldova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.