O biserică din Constanţa a fost scoasă la licitaţie, în urma unui litigiu. Reacţia arhiepiscopiei

Postat la 04 martie 2019 136 afişări

O biserică din judeţul Constanţa a fost scoasă la licitaţie de către un executor judecătoresc, din cauza unui litigiu între parohie şi firma care a reconstruit clădirea, pentru stingerea unei datorii de aproximativ 360.000 de lei.

O biserică din Constanţa a fost scoasă la licitaţie, în urma unui litigiu. Reacţia arhiepiscopiei

În 2009, parohia din localitatea Bugeac a decis reconstruirea vechii biserici, ce data din 1863, iar pentru aceasta a contractat o firmă.

 

Societatea nu şi-a primit însă banii datoraţi, astfel că a acţionat Parohia Bugeac în instanţă, iar în vara anului trecut o instanţă a Judecătoriei Medgidia a încuviinţat executarea silită a debitoarei, respectiv „Parohia Bugeac”, pentru recuperarea sumei de 359.736,31 lei debit şi 300 lei cheltuieli de judecată conform titlului executoriu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biserica,
licitatie,
constanta,
scoatere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.