Acuzaţii grave la adresa poliţiştilor implicaţi în accidentul în care o fetiţă a murit: „Ei nu au chemat salvarea, au chemat strict poliţia. L-au luat şi l-au ascuns pe şofer”

Postat la 13 ianuarie 2022 914 afişări

Acuzaţii grave la adresa poliţiştilor implicaţi în accidentul în care o fetiţă a murit: „Ei nu au chemat salvarea, au chemat strict poliţia. L-au luat şi l-au ascuns pe şofer”

O martoră a accidentului grav de joi, în care două fetiţe au fost lovite de o maşină de poliţie, iar una dintre ele a decedat, a declarat la faţa locului că agenţii implicaţi în incident şi-ar fi chemat colegii, nu salvarea.

„Aveau viteză foarte mare, pentru că fetele au fost aruncate de pe trecerea de pietoni (…) Ei nu au chemat salvarea, salvările au fost chemate de populaţie. Ei au chemat strict poliţia, au venit maşinile. L-au luat şi l-au ascuns pe şofer, fără să-l testeze.

Pe fata care era aici, care a decedat, au mutat-o, că era cu faţa în sus, au mutat-o într-o parte, şi cea de acolo, nici nu i-a interesat”, a declarat o martoră care a asistat la groaznicul accident de joi, din zona Laminorului din Capitală.

„Salvarea a venit după 20 de minute. Să se facă dreptate”

Femeia mai spune că salvarea ar fi venit după 20 de minute.

„Salvarea a venit după 20 de minute. Să se facă dreptate, nu să se muşamalizeze, există camere la trecerea de pietoni”, mai spune martora.

Două fete, în vârstă de 11 şi 13 ani, au fost lovite, joi, de o maşină de Poliţie, în timp ce traversau o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvare,
politie,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.