Aceşti români ar putea primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lună de lună. Care sunt condiţiile

Postat la 08 iunie 2023 73 afişări

Aceşti români ar putea primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lună de lună. Care sunt condiţiile

În România se pregăteşte un proiect care vrea să combată declinul demografic al ţării prin care se propune ca persoanele cu copii să primească un salariu în plus, de 2.000 de lei, lună de lună.

Aceşti români ar putea primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lună de lună

Un salariu în plus pentru românii cu mai mulţi copii!  Proiectul iniţiat de deputatul PNL Gigel Ştirbu şi depus la Camera Deputaţilor vine ca să combată declinul demografic, după ce populaţia României se află în continuă scădere. Proiectul prevede indemnizaţii de unu sau două salarii minime nete pentru familiile cu mai mulţi copii, parteneriate public-private pentru dotarea creşelor şi grădiniţelor şi extinderea programului „Masă caldă” la toate şcolile din ţară.

Mai precis, banii ar veni în forma unei indemnizaţii, lunare, pentru toţi cei care au în întreţinere mai mult de doi copii, sub vârsta de 18 ani. Iniţiatorul acestui proiect, deputatul PNL Gigel Ştirbu, spune că această indemnizaţie lunară nu ar fi impozitată şi nu va ţine cont de veniturile realizate de către părinţi. Suma primită ar fi cel puţin echivalentă cu un salariu minim pe economie, adică aproximativ 2.000 de lei.

Care sunt condiţiile

Iată care sunt condiţiile impuse de autorităţi, pentru ca românii care au mai mult de doi copii să poată beneficia de aceşti bani din partea guvernului. Proiectul prevede indemnizaţii de unu sau două salarii minime nete pentru familiile cu mai mulţi copii, parteneriate public-private pentru dotarea creşelor şi grădiniţelor şi extinderea programului „Masă caldă” la toate şcolile din ţară.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conditii,
primire,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.