Acasă la Nicuşor Dan. Cât plăteşte lunar chirie pentru apartamentul în care locuieşte cu soţia şi fetiţa lor

Postat la 29 septembrie 2020 1025 afişări

Acasă la Nicuşor Dan. Cât plăteşte lunar chirie pentru apartamentul în care locuieşte cu soţia şi fetiţa lor

Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei, locuieşte în sectorul 5 al Capitalei, alături de soţie şi fetiţa lor, într-un apartament dintr-o casă veche, pentru care plăteşte chirie 550 de euro în fiecare lună.

Noul primar al Capitalei este Nicuşor Dan. A adunat un procent de aproape 43% la alegerile locale care avut loc pe 27 septembrie. De profesie matematician, actualul edil s-a născut în Făgăraş. A venit în Bucureşti când abia împlinise 20 de ani.

Nicuşor Dan şi-a cunoscut soţia, pe Mirabela, în urmă cu 15 ani. Ulterior, împreună cu alţi voluntari, au pus bazele Asociaţiei pentru Salvarea Bucureştiului. Ea ţinea contabilitatea, iar el reprezenta gruparea în instanţă.

Mirabela şi Nicuşor Dan au împreună o fetiţă, pe nume Aheea. În vârstă de 4 ani, micuţa a fost total nemulţumită când a aflat că tatăl ei a devenit primarul Capitalei, potrivit stirileprotv.ro. Familia locuieşte într-un apartament dintr-o casă veche, pe care plăteşte 550 de euro chirie. Imobilul este situat în sectorul 5 din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicusor dan,
apartament,
chirie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.