A trimis o scrisoare unei companii în care îi critica produsele. Răspunsul primit i-a schimbat complet viaţa

Postat la 03 august 2017 223 afişări

Jess Lee, o tânără din Statele Unite, a lucrat ca product manager la Google timp de patru ani, până când o prietenă i-a arătat un nou site, numit Polyvore, care permitea utilizatorilor să realizeze colaje din mai multe imagini sau produse.

A trimis o scrisoare unei companii în care îi critica produsele. Răspunsul primit i-a schimbat complet viaţa

Lee a devenit repede "dependentă" de colaje, însă se simţea frustrată de numărul limitat de opţiuni disponibile. Astfel, tânăra a decis să trimită o scrisoare celor trei fondatori ai site-ului în care să îşi exprime toate nemulţumirile, relatează Business Insider. Gestul ei i-a schimbat complet cariera.

Răspunsul fondatorilor companiei a lăsat-o pe Lee fără cuvinte: "De ce nu vii chiar tu să rezolvi aceste probleme? De ce nu vii să lucrezi la noi?", i-au scris cei la Polyvore.

Tânăra a acceptat, iar astăzi, şapte ani mai târziu, ea a devenit directorul general al companiei Polyvore. Începând cu 2011, site-ul a raportat profit, având peste 20 de milioane de vizitatori unici lunar şi generând venituri mai mari decât Pinteres şi Twitter la un loc.

"Este un sentiment incredibil să pot lucra într-un loc unde cunosc atât de mulţi artişti, oameni pasionaţi de ceea ce fac", a declarat Jess Lee.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-trimis-o-scrisoare-unei-companii-in-care-ii-critica-produsele-raspunsul-primit-i-a-schimbat-complet-viata-16682272
16682272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.