Locul sălbatic din România unde poţi înota cu delfinii

Postat la 03 august 2017 497 afişări

Dacă vrei să mergi la mare şi nu îţi plac plajele comerciale şi ai prefera o plajă mai sălbatică atunci poţi merge la Gura Portiţei din Delta Dunării. Aici ai şansa de a înota cu delfinii şi să te bucuri de sălbăticia care înconjuară plaja.

Locul sălbatic din România unde poţi înota cu delfinii

Familia Munteanu, vine în fiecare vară, de 20 de ani, tocmai din Câmpulung Moldovenesc, cu cortul, la Gura Portiţei. Sunt încântaţi de simplitatea şi sălbăticia plajei. Se bucură de fiecare răsărit de soare, de fiecare apus unic, de zgomotul fiecărui val care se izbeşte de mal, scrie digi24.ro

„O zonă minunată, pierzi realitatea, e super, alt loc nu am găsit mai frumos ca aici. Linişte, nu gălăgie, ne înţelegem foarte bine unii cu alţii, nu am avut niciodată probleme cu nimeni. E mai bine să staţi cu cortul? Super, cel mai bine, o dată pe ani se merită, uiţi de tine, de rutină, maşini, muzică, gălăgie”, spune Mariana Munteanu, turist.

„Atmosfera asta o găsiţi doar aici? Numai aici! Deci, nu ne trebuie nimic, noi nu venim pentru mâncare, nu venim pentru nimic, venim doar pentru apă, soare şi linişte. Şi spre deosebire de alte părţi, noi stăm la câte stele vrem noi. Avem plaja noastră şi marea noastră”, afrimă Petrică Munteanu, turist.

„Ieri am înotat cu delfinii, erau la câţiva metri de mine şi a fost foarte tare”, afirmă un copil.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.