Povestea femeii care conduce una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România

Postat la 02 august 2017 422 afişări

Mihaela Bîciu conduce de mai bine de 15 ani firma de brokeraj Tradeville, una dintre cele mai longevive entităţi de pe piaţa românească de capital. Mihaela Bîciu şi-a început cariera la Vanguard, acum Tradeville, în 1998 şi a devenit junior analist şi ajutor de broker.

Povestea femeii care conduce una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România

A absolvit ASE în 1997 şi şi-a completat studiile la Kernshaw State University - Michael J. Coles College of Business. Vanguard a fost prima societate de brokeraj din România care a oferit preluarea online a ordinelor de tranzacţionare şi se numără printre primele companii care au oferit posibilitatea tranzacţionării online la busele din Sofia şi Viena.

„În anii de început ai bursei investitorii făceau bani mult mai uşor decât acum, pentru că primii ani de funcţionare a bursei au coincis cu creşteri ale acţiunilor. Investitorii credeau că au descoperit un raţionament care le multiplică banii, însă indiferent de ce acţiuni aveai în portofoliu, erai pe plus pentru că întreaga piaţă creştea. Din 1998, situaţia s-a înrăutăţit pe pieţele financiare, iar investitorii şi-au dat seama că «raţionamentul» nu mai funcţiona“, spune Mihaela Bîciu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.