A doua dezbatere electorală - Iohannis: Domnule Ponta, i-a prostit domnul Băsescu pe români când v-a pus prim-ministru?

Autor: Andi Manciu Postat la 13 noiembrie 2014 90 afişări

Dezbaterea Ponta - Iohannis de miercuri seară s-a încheiat într-un schimb acid de replici având ca temă relaţia cu Traian Băsescu, Iohannis întrebând: "Domnule Ponta, i-a prostit domnul Băsescu pe români când v-a pus prim-ministru?", după ce Ponta constatase ironic că "l-a studiat bine pe Băsescu".

După mesajul de încheiere al lui Klaus Iohannis a intervenit Victor Ponta:

”L-am văzut pe Traian Băsescu, incredibil! Dar l-aţi studiat bine pe Traian Băsescu!”, a exclamat Victor Ponta.

”Eu vreau să explic un lucru. Conform legii din România şi domnul Iohannis ca primar ar trebuie să cunoască legea, ca preşedinte cu atât mai mult. Venitul minim garantat de 350 de lei se completează din bugetul de stat faţă de bugetul asigurărilor sociale. Vreau să vă spun un singur lucru. Domnule Iohannis, acum l-am văzut pe Traian Băsescu, din nou. Acelaşi fariseism, acelaşi, dacă vreţi încredere că-i prosteşte încă o dată pe români. Eu voi trăi în România fără Băsescu şi Iohannis”, a continuat Ponta, la B1 TV.

Iohannis a replicat: "Oare, domnule Ponta, i-a prostit domnul Băsescu pe români când v-a pus prim-ministru? Fiindcă pe mine m-a refuzat. Pe dumneavoastră v-a pus. Concluzia, dragi români, puteţi să o trageţi singuri”.

În paralel cu ultima propoziţie a lui Iohannis, Ponta a afirmat dublându-l pe acesta: ”Eu reprezentam USL, dumneavoastră...”.

”Eu reprezentam USL, unde aţi venit ca să-l daţi jos pe Crin Antonescu, aţi fost implantat”, a reluat ulterior Ponta.

El a completat astfel un moment anterior din dezbatere, în care Iohannis a prezentat taloane de pensie cu o valoare sub 350 de lei, valoare indicată de Ponta marţi pentru pensia minimă.

”Am aici nişte taloane de pensie. Este o pensie de exact patru lei”, a spus Iohannis.

Ponta a intervenit: ”Trebuie să explic pentru că domnul Iohannis, ieri, nu ştia cât este pensia, 350 de ron, valoarea venitului minim garantat, pensia, dacă este mai mică, se completează de la bugetul de stat. Domnul Iohannis nu ştie legea”.

Iohannis a continuat: ”Alt talon de pensie, cu 350 de lei. Vi le las aici”.

”Asta e legea, nu aveţi habar de legea pensiilor”, i-a replicat Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
IOHANNIS,
BĂSESCU
/actualitate/a-doua-dezbatere-electorala-iohannis-domnule-ponta-i-a-prostit-domnul-basescu-pe-romani-cand-v-a-pus-prim-ministru-13545600
13545600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.