Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, desemnat de Guvern în funcţia de prefect al judeţului

Autor: Departamentul Politic Postat la 12 noiembrie 2014 70 afişări

Victor Sanda a fost eliberat de Guvern din postul de prefect al judeţului Dâmboviţa, iar în locul acestuia a fost numit Ioan Marinescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.şi vicepreşedinte al organizaţiei locale a PSD.

Schimbarea a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, iar hotărârea de guvern a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Victor Sanda ocupa postul de prefect din octombrie 2012.

Presa locală l-a citat pe deputatul PSD de Dâmboviţa, Radu Popa, spunând că el nu a simţit nicio dificultate prin prezenţa lui Sanda în funcţia de prefect şi că "nu mi-am dat seama că prezenţa lui Victor Sanda era un impediment pentru victorie" în alegerile prezidenţiale, dar că se aşteaptă ca schimbarea să înlăture "toate obstacolele" pentru ca organizaţia PSD Dâmboviţa să îşi atingă targetul la care s-a angajat faţă de conducerea partidului şi să obţină 150.000 voturi.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Dâmboviţa, Victor Ponta a obţinut 123.856 voturi (52,5%), iar Klaus Iohannis a obţinut 56.067 voturi (23,7%).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
PREFECT,
/actualitate/vicepresedintele-cj-dambovita-desemnat-de-guvern-in-functia-de-prefect-al-judetului-13540608
13540608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.