Dragnea: Mircea Govor e un om foarte glumeţ, DNA îl anchetează pentru nişte declaraţii

Autor: Liviu Dadacus Postat la 12 noiembrie 2014 47 afişări

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, miercuri, la Slatina, cum vede situaţia preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de DNA, el arătând că acesta este cercetat pentru "aşa-zise declaraţii" şi că Govor "e un om foarte glumeţ".

"DNA îl anchetează pentru nişte declaraţii sau aşa-zise declaraţii. E o înregistrare apărută. Să-l cerceteze, nu ştiu ce a făcut", a spus Dragnea.

Jurnaliştii i-au menţionat că Govor obliga şefii de deconcentrate să se implice în campania lui Victor Ponta, iar Dragnea a răspuns: "Din câte am auzit eu, Mircea Govor avea instrumente de tortură de la inchiziţie şi îi schingiuia".

Pe de altă parte, la precizarea jurnaliştilor că Govor îi ameninţa pe cei din judeţ că nu le mai dă funcţii, Dragnea a replicat: "Govor e un om foarte glumeţ".

Gândul a prezentat, luni, înregistrări în care preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, ţipă la colegii săi de partid şi îi ameninţă pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele.

Imaginile survin unor alte înregistrări în care, de exemplu, într-o biserică din Paris, secretarul general al PSD pentru diaspora şi un deputat PSD le spune credincioşilor: "Îndrăznesc să merg mai departe şi să vă spun că Guvernul Ponta a fost primul guvern care a venit cu măsuri şi le-a implementat pentru dumneavoastră. Vă rog frumos să vă gândiţi foarte bine şi să mergeţi corespunzător, după cum simţiţi. Vă mulţumesc frumos", discurs întrerupt, în unele momente, de huiduieli.

Presa locală a prezentat, recent, imagini cu părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea din judeţul Satu Mare, care, avându-l alături pe liderul organizaţiei judeţene a PSD, Mircea Govor, le spune credincioşilor din biserică: "Este în jurul nostru şi Mircea Govor, care şi el este ortodox, este împreună cu noi şi ne îndeamnă şi el să fim uniţi şi să votăm cu cei care sunt ortodocşi, cu Victor Ponta, căci el poate să ne unească!".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
GOVOR,
/actualitate/dragnea-mircea-govor-e-un-om-foarte-glumet-dna-il-ancheteaza-pentru-niste-declaratii-13540593
13540593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.