Nouă DEZBATERE Ponta - Iohannis, în această seară, la B1 TV. Ponta: E foarte bine, n-am epuizat ieri teme importante/ Iohannis: Confruntarea de aseară - talk-show, nu dezbatere

Autor: Andi Manciu Postat la 12 noiembrie 2014 67 afişări

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, că liderul liberal Klaus Iohannis va participa, în cursul serii, de la ora 20.00, la dezbaterea televizată organizată la postul B1 TV, cu premierul Victor Ponta.

UPDATE 15:05 - Iohannis, despre confruntarea de la Realitatea TV: Un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, referitor la confruntarea televizată de marţi seară cu contracandidatul său Victor Ponta, că a fost „un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale”, el adăugând: „Dar, decât nimic..”.

„Da, am confirmat încă de aseară că merg la B1, fiindcă probabil mulţi au fost luaţi prin surprindere de acea dezbatere din seara trecută, poate mulţi nu au au avut ocazia să o vadă. Mi s-a părut în regulă să existe şi o a doua etapă a acestei dezbateri”, a spus Klaus Iohannis, într-un interviu la Reporter Virtual.

Întrebat dacă va merge şi la dezbaterea de la Antena 3, Iohannis a răspuns: „Asta vom vedea, deocamdată vorbim despre ce se întâmplă în această seară”.

UPDATE 14.41 - Ponta, despre dezbaterea de miercuri seară: E foarte bine, n-am reuşit ieri să epuizăm teme importante

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Slatina, că se bucură că liderul PNL Klaus Iohannis a venit marţi la confruntarea electorală, el arătând că este foarte bine că acesta va veni şi în cursul zilei de miercuri la altă dezbatere, întrucât temele de discuţie nu s-au epuizat.

"Klaus Iohannis va participa în această seară la dezbaterea organizată la postul B1 TV", a anunţat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban a mai spus că echipa candidatului ACL intenţionează să negocieze, alături de reprezentanţii PSD, condiţiile desfăşurării dezbaterii televizate.

"Vom încerca să negociem cu organizatorii dezbaterii, negocieri la care în mod evident va participa şi echipa PSD", a menţionat el.

Klaus Iohannis şi Victor Ponta au participat, marţi seară, la Realitatea TV, la o primă confruntare înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORBAN,
IOHANNIS,
PONTA,
dezbatere
/actualitate/noua-dezbatere-ponta-iohannis-in-aceasta-seara-la-b1-tv-ponta-e-foarte-bine-n-am-epuizat-ieri-teme-importante-iohannis-confruntarea-de-aseara-talk-show-nu-dezbatere-13540197
13540197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.