30 de echipe de bucătari se luptă pentru trofeul Metro Chef

Autor: Anca Barbulescu Postat la 20 mai 2013 89 afişări

Metro Cash & Carry România dă startul celei de-a treia ediţii a Metro Chef, o competiţie de artă culinară la care pot participa clienţii din segmentul HoReCa.

30 de echipe de bucătari se luptă pentru trofeul Metro Chef

Deocamdată s-au înscris aproximativ 30 de echipe de bucătari, însă înscrierile sunt încă deschise. Toate echipele selectate în competiţie vor beneficia de sesiuni speciale de pregătire cu specialişti de renume.

Competiţia din acest an Metro Chef va fi desfăşurată într-un nou format, propunându-şi să se adreseze mai multor categorii de clienţi din segmentul HoReCa. Printr-o nouă abordare a etapelor de selecţie şi a finalei, în funcţie de specificul gastronomic, au fost adăugate pe lista companiilor care pot participa în competiţie, cantine şi companii de catering. În plus faţă de ediţiile precedente, ediţia din acest an oferă tuturor participanţilor sesiuni de pregătire de o zi, susţinute de către membrii juriului.

“Editia a treia Metro Chef continuă anul acesta, într-o nouă abordare, spre a veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor noştri din domeniul ospitalier. Pe lângă o segmentare diferită a etapelor de competiţie în funcţie de specificul gastronomic, în 2013 oferim câte o zi de pregătire pentru fiecare echipă înaintea sesiunilor de competiţie pe categorii. îÎ plus, toate etapele din concurs se vor desfăşura la Centrul de Pregătire în Gastronomie din Bucureşti”, a spus Dusan Wilms, director general Metro Cash & Carry România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/30-de-echipe-de-bucatari-se-lupta-pentru-trofeul-metro-chef-10888801
10888801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.