Studiourile Sony vor produce mai puţine filme şi se vor concentra mai mult asupra producţiilor TV

Postat la 22 noiembrie 2013 91 afişări

Compania Sony Pictures Entertainment va produce mai puţine filme şi va realiza o tranziţie "semnificativă" de la marele ecran la mult mai profitabilele producţii de televiziune şi va opera mai multe posturi TV, au anunţat directorii executivi de la Sony Corp., joi, în California.

Studiourile Sony vor produce mai puţine filme şi se vor concentra mai mult asupra producţiilor TV

 Acest anunţ a fost făcut într-o perioadă în care Sony încearcă să obţină sprijinul investitorilor, după ce Daniel Loeb, directorul unui fond de investiţii, a cerut grupului, într-o scrisoare publică, în luna mai, să ofere investitorilor o parte din profiturile sale obţinute din industria de divertisment şi să facă o serie de reforme pentru a îmbunătăţi profitabilitatea companiei.

Sony a ajuns la concluzia că poate obţine suma de 250 milioane de dolari prin reducerea cheltuielilor fixe şi variabile şi a cheltuielilor cu investiţiile şi va face acest lucru în următorii doi sau trei ani, a anunţat Michael Lynton, CEO-ul companiei Sony Entertainment.

Sony a spus, totodată, că lucrează cu un "terţ" - identificat de presa americană ca fiind Bain & Co - pentru a identifica şi alte posibilităţi de reducere a costurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studiourile-sony-vor-produce-mai-putine-filme-si-se-vor-concentra-mai-mult-asupra-productiilor-tv-11714866
11714866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.