Musette a deschis primul magazin din România dedicat bărbaţilor

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 noiembrie 2013 1625 afişări

Musette Grup, companie deţinută de antreprenoarea Cristina Bâtlan, a deschis primul magazin Musette destinat exclusiv bărbaţilor, Musette MEN, în incinta complexului comercial Promendata, situat în nordul Capitalei.

Musette a deschis primul magazin din România dedicat bărbaţilor

Acestea este al 18-lea magazin Musette din ţară deschis de Cristina Bâtlan şi al nouălea din Bucureşti. În magazinul Musettem MEN se comercializează pantofii şi genţile Giannini.

Cristina Bâtlan, cunoscută şi drept „doamna Musette", este unul dintre puţinii antreprenori români din domeniul încălţămintei care a reuşit să vândă în New York sau Paris pantofii făcuţi la Huşi. Produsele realizate în România sunt vândute atât pe piaţa locală, cât şi în străinătate, în SUA, Franţa, Ungaria, Luxemburg, Israel, Liban, Mongolia şi Bulgaria. Anul trecut businessul s-a extins în Mongolia, Liban şi Franţa.

Centrul comercial Promenada Mall a fost construit de grupul austriac Strabag şi face parte din proiectul Floreasca City, dezvoltat de Raiffeisen evolution. Proiectul inaugurat în 17 octombrie 2013 este rezultatul unei investiţii totale de 300 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
promenada,
magazin,
musette men,
cristina batlan
/actualitate/musette-a-deschis-primul-magazin-din-romania-dedicat-barbatilor-11712168
11712168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.