15 secrete pe care chelnerul n-o sa ti le spuna niciodata

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 februarie 2011 255 afişări

Ce v-ar spune o mana de chelneri daca ar fi siguri ca pot scapa fara nicio pedeapsa? Pentru inceput – cand sa pleci, ce sa nu comanzi, ce se intampla cu adevarat in spatele usilor batante care duc la bucatarie si ce cred in realitate despre bacsisurile pe care le dai. Iata cateva lucruri pe care nu le veti gasi niciodata pe meniu si pe care foarte putini chelneri ar vrea sa vi le spuna.

Ce trebuie sa stiti despre Valentine's Day?

1. faceti rezervari din timp. Restaurantele nu au de regula o puzderie de mese pentru doua persoane si au nevoie de timp pentru a face aranjamente.

2. Nu cereti in casatorie persoana pe care ati ales-o. Este un cliseu teribil. Dar daca totusi vreti sa o faceti, avertizati-ne ca sa va putem da o masa intr-un colt. Nimic nu e mai rau decat o femeie care plange in mijlocul unui restaurant.

3. pentru ca Valentine's Day este anul acesta intr-o zi de luni, iesiti in oras vineri sau sambata. Cele mai multe restaurante vor servi meniurile speciale si in weekend.


Despre ce mintim

4. Nu avem voie sa spunem clientilor ca nu ne place un anumit fel de mancare. Astfel incat daca intrebati chelnerul despre un anumit fel de mancare si vi se raspunde "este unul dintre cele mai populare feluri de mancare" sunt sanse mari sa nu-i placa.

5. daca cineva cere o bautura complicata si plicticoasa, obisnuiesc sa spun "s-a terminat, nu mai avem, imi pare rau!", cand, in realitate, nu am chef sa o prepar. Dar daca cereti la schimb apa, brusc imi amintesc ca mai pot gasi ceea ce ati cerut la inceput, pentru ca nu vreau sa am o nota foarte mica.


CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
chelneri,
oferte,
bacsis,
secrete
/actualitate/15-secrete-pe-care-chelnerul-n-o-sa-ti-le-spuna-niciodata-7977153
7977153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.