Zece tineri manageri de top au fost premiaţi la cea de a 9-a ediţie a Galei Premiilor Business Magazin - GALERIE FOTO

Postat la 20 mai 2014 1058 afişări

Business Magazin a acordat marţi, 20 mai, zece premii celor mai performaţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc, profesionişti cu vârste sub 40 de ani care au dovedit performanţa în afaceri, profesie şi industria din care vin.

Cristian Hostiuc, directorul editorial al Business Magazin şi Ziarul Financiar, a dat startul discuţiilor, cu o scurtă istorie a celor nouă ani în care Business Magazin a cercetat piaţa în căutare de oameni valoroşi.

10 manageri de top au fost premiaţi la cea de a 9-a ediţie a Galei Premiilor Business Magazin - GALERIE FOTO

Lucian Todea, fondator şi CEO ITNT, Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper, Bogdan Georgescu, fondator Bookster&Novel Ventures, Maria Tudor, CEO Zenith Romania şi Flavia Popa, Secretar General BRD Groupe Societe Generale au vorbit despre obstacolele pe care un tânăr manager le avea de depăşit în trecut şi cele de acum, din 2014.

Vezi aici care sunt cei zece premiaţi la cea de a 9-a ediţie a Galei Premiilor Business Magazin

Anul acesta premiile Business Magazin au mers către: Bogdan Ciubuc, Sales Manager Vans, Mercedes, Ramona Pergel, Deputy General Manager E.ON, Dragoş Drăghici, Director Direcţia IMM, Alpha Bank, Roxana Baias, Marketing Director, Romtelecom, Mădălina Racoviţan, Partener KPMG, Anca Motca, Director General Adjunct Vânzări Garanti Bank, Cătălina Porojan, Director Group Large Corporate, BCR, Ramona Gălăţeanu, Finance Manager Rompetrol, Silviu Creţean, Software Development Director TotalSoft, Martin Zmelik, Director de Operaţiuni, CEZ.

Cei zece premianţi fac parte din cei 100 managerii prezentaţi în cea de-a 9-a ediţie a catalogului 100 Tineri Manageri de TOP, supliment al revistei Business Magazin care a fost lansat în cadrul Galei. Tinerele talente din business care au fost prezentate de-a lungul timpului în paginile catalogului au urcat pe scenă şi au vorbit despre evoluţia lor pe plan profesional.

Invitaţiei Business Magazin au răspuns peste 300 reprezentanţi ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori şi parteneri care de-a lungul timpului au fost alături de Business Magazin, contribuind astfel la consolidarea unui mediu de afaceri transparent şi profesionist.

Aflata la a noua  editie anul acesta, Gala Premiilor BUSINESS Magazin  a pus în scenă o noua serie de tineri manageri de top, fie executivi în multinaţionalele cu cifre de afaceri de milioane de euro sau antreprenori care au mutat munţii din loc, oameni care au, deopotrivă, experienţa perioadei de creştere economică, dar şi a recensiunii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zece-tineri-manageri-de-top-au-fost-premiati-la-cea-de-a-9-a-editie-a-galei-premiilor-business-magazin-galerie-foto-12638433
12638433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.