Tot ce atinge Donald Trump se transforma in aur. Asa sa fie? (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 06 ianuarie 2011 81 afişări

Numele lui Donald Trump este foarte puternic legat de domeniul imobiliarelor, pornind chiar de la emblematicul Trump Tower din New York. Dar nu tot ce atinge Trump se transforma in aur, scrie Cnbc.com.

Cunoscutul investitor si om de afaceri american Donald Trump face afacerile cu imobiliare prin intermediul Trump Organization, unde este presedinte si director executiv. Nu este insa singurul business in care este implicat - Trump opereaza o serie de cazinouri si hoteluri din intreaga lume prin Trump Entertainment Resorts, este gazda si coproducator al emisiunii TV The Apprentice, lansata in februarie 2004 de NBC si este de asemenea autorul mai multor carti de literatura motivationala.

Afacerile in imobiliare le-a pornit influentat de mostenirea din familie, Fred Trump, tatal sau, fiind un bogat investotor in real estate din New York. A incepit cu achizitia si renovarea Commodore Hotel, devenit Grand Hyatt si a continuat cu numeroase proiecte, nu toate profitabile, fapt care explica problemele financiare cu care s-a confruntat in anii '90.

In 2001, Trump finalizeaza Trump World Tower, un turn rezidential de 72 de etaje aflat vis-a-vis de sediun ONU si incepe constructia Trump Place, un complex rezidential situat de-a lungul raului Hudson. Donald Trump detine in prezent cateva milioane de metri patrati de proprietati din Manhattan si ramane un pion important in industrua imobiliara americana, fiind unul dintre cei 500 cei mai bogati oameni din lume cu o avere estimata la doua miliarde de dolari.

Sursa: CNBC.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
special,
Donald Trump,
pariuri,
Trump Tower,
New York
/special/tot-ce-atinge-donald-trump-se-transforma-in-aur-asa-sa-fie-galerie-foto-7865706
7865706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.