Hemoragie de creiere. Sau poate transfuzie

Postat la 31 martie 2009 16 afişări

Marile creiere ale finantelor nu se simt prea bine. De-a lungul si de-a latul Wall Street-ului, grupurile financiare se plang ca oamenii cei mai buni din lumea bancara nu mai pot sa castige ca pe vremuri, fiindca statul le-a plafonat salariile.

 

Multi de pe Wall Street spun ca o plafonare a salariilor, decisa de administratia Obama, ar fi dezastruoasa. Cele mai ascutite minti din industrie isi vor da demisia, spun ei, si ii vor lua si pe ceilalti mai destepti exact in momentul in care e mai mare nevoie de asemenea oameni pentru a reorganiza companiile si a reporni economia. Dar este real acest exod al creierelor sau doar o parte din strategia de autojustificare a bancherilor? Si va conta el atat de mult pe cat ni se sugereaza?

 

Exista motive intemeiate pentru a-l plati bine pe orice director executiv. Deciziile pe care acesti oameni le iau sunt atat de cruciale pentru companiile lor, incat prioritatea ar trebui sa fie angajarea de competente si nu economisirea de bani din salarii.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Wall Street,
criza financiara,
banci,
recesiune
/special/hemoragie-de-creiere-sau-poate-transfuzie-4122929
4122929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.