Cum se taie costurile in Romania

Postat la 17 august 2009 18 afişări

Scaderea dramatica a afacerilor pentru cele mai multe dintre companiile din Romania i-a determinat pe multi dintre manageri sa isi puna problema unor taieri de costuri pentru a combate efectele crizei financiare internationale.

Aproape fiecare companie din Romania isi pune astazi problema eficientizarii costurilor. Unii decid sa taie in carne vie, altii doar sa renegocieze contractele cu furnizorii si sa devina mai eficienti, dar nu exista nicio mare companie care sa nu ia masuri de eficientizarea costurilor in 2009.

Potrivit unui studiu al filialei locale a companiei de consultanta Deloitte, costurile operationale si cele de personal sunt principalele vizate in urmatoarea perioada. La studiul Deloitte au participat peste 300 de executivi din Romania.

Cititi mai multe despre graficul zilei aici.

Urmărește Business Magazin

/special/cum-se-taie-costurile-in-romania-4738351
4738351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.