Opinie Dorin Oancea, redactor-şef Business Magazin: Admiraţia este strâns legată de imagine

Autor: Dorin Oancea Postat la 12 noiembrie 2012 73 afişări

Admiraţia şi respectul celorlalţi sunt nişte active la fel de importante ca şi banii. Competenţa managerului se măsoară prin rezultatele afacerii pe care o conduce. Dar locul său în mediul de afaceri este dat de imaginea pe care şi-o creează. Iar admiraţia este strâns legată de imagine.

Business Magazin oferă mediului de afaceri cea de-a treia ediţie a catalogului celor mai admiraţi 100 de manageri din România. Sunt oameni care au în spate cariere impresionante şi care s-au transformat, în timp, în modele pentru tinerii care vor să reuşească în afaceri.

Fiecare ediţie a catalogului poate fi privită şi ca un manual pentru reuşita în afaceri, dar şi ca un barometru al businessului. Un manual scris de sutele de manageri şi consultanţi de top care au răspuns invitaţiei Business Magazin de a spune pe cine admiră, cui atribuie merite deosebite în afaceri şi care sunt reperele comunităţii de business.

Veţi descoperi în a treia ediţie a catalogului o schimbare de lider care relevă dinamismul mediului de afaceri. Clasamentul în sine s-a modificat, iar în top au intrat nume noi. Antreprenorii au câştigat puncte importante în meciul cu mediul corporatist. Mediul corporatist, în schimb, vine cu stabilitatea, cu anduranţa de care România are nevoie. Sunt fapte care ne dovedesc, dacă mai e de dovedit, că mediul de afaceri românesc se numără printre puţinele motoare ale societăţii.

Business Magazin tocmai a împlinit opt ani. Este o publicaţie matură, care încearcă să surprindă mecanismele afacerilor şi să spună ce va fi, ce se va întâmpla cu societatea românească şi cu mediul local de business.

Business Magazin crede în tineri şi în puterea lor de a schimba lumea. De aceea le dedică proiectul "100 tineri manageri de top", ajuns în 2012 la a şaptea ediţie.

Business Magazin crede în comunicare şi de aceea aduce, în fiecare lună, cei mai cunoscuţi şefi de companii să dialogheze cu un public exclusivist în cadrul evenimentului "Meet the CEO".

Business Magazin crede în experienţă şi de aceea adună în fiecare lună câte un grup

de oameni de afaceri şi executivi care să discute pe o temă de actualitate în cadrul cluburilor BM.

Business Magazin crede în admiraţie şi acesta este motivul pentru care citiţi acest catalog.

Urmărește Business Magazin

/opinii/opinie-dorin-oancea-redactor-sef-business-magazin-admiratia-este-strans-legata-de-imagine-10301384
10301384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.